© 2003-2017

M.Korthof

06-5310 1972












 

 

 

Hoe werkt het, een huiskamer-diner in het Koggenhuis?


Wilt U graag met uw eigen gezelschap ergens privé gaan eten, dan kunt U een diner afspreken in het Koggenhuis. Wij zijn geen gewoon restaurant, maar openen onze (huiskamer)deuren speciaal voor U op afspraak en gaan voor U koken. 
U heeft het Koggenhuis éxclusief voor uw eígen groep ter beschikking. 

U kiest een beschikbare datum in onze agenda en plaatst een aanvraag per mail o.v.v. aantal mensen , datum, tijdstip, gewenst menu met uw telefoonnummer  en e-mailadres. 
U kiest van te voren voor uw groep een  menu: een voorgerecht en  twee (verschillende) hoofdgerechten  uit de menukaart. Het dessert is voor iedereen al inbegrepen.
U kiest voor de héle groep hetzelfde menu; voor een e.v. vegetariër kan op verzoek een gerecht zonder vlees/vis gekookt worden. 
Afhankelijk van de groepsgrootte wordt het diner in overleg met U aan tafel geserveerd of als buffet gepresenteerd. 
Wij nemen contact met U op om  wensen en mogelijkheden te bespreken;  daarna ontvangt U een definitieve bevestiging per mail.                                                             

                                                          


Menu kaart 2014 :

Stel uw eigen  diner samen uit onderstaande menukaart.
De menukaart wisselt met enige regelmaat.

                                                               **


Koggenhuisdiner  voorgerechten:        (één voorgerecht voor de hele groep)                                                        


. pomodori-basilicum soep met mozzarellaspiesje en gegrilld tomaatje √ 
 
. romige, kruidige soep van een  winterse groente met garnituur en rauwe ham spiraal

. tompouce geroosterde groente  gegratineerd met mozzarella 

. royale schalen antipasti/tapas om samen van te eten :  rauwe ham,  embutidos, schapen kaas,  variatie   
   schelp/vis, gegrilde courgette, bonensalade met koriander, lomo a la plancha, mozzarella met    
   basilicum, meloen, zacht gestoofde    artisjok met dille (+ € 2.- p.p.)

. lomo tonato: rucola en fricandeau met huisgemaakte  tonijnmayonaise, tomaat en kappertjes 

. gemengde groene salade met gerookte kip, crispy bacon, geroosterde nootjes, parmezaan krullen en    
   avocado   (+ € 1.- p.p.) 

."lasagna"van gegrilde courgette met geitenkaas en tijm, vergezeld van  rucola salade √

. tartelette van bladerdeeg met zacht gestoofde artisjok en dille 

                                                                   **                                            √= vegetarisch

Koggenhuisdiner hoofdgerechten:

U kunt twee verschillende hoofdgerechten voor de groep  kiezen:  naar wens twee vleesgerechten  of  b.v één vis- en één vlees gerecht. Is er een vegetariër in de groep, dan kunt U daarvoor apart een maaltijd zonder vlees/vis bestellen. Bij de maaltijd komt groente ,salade en een passend aardappel of rijst gerecht.
                                                                     
. boeuf bourguignon, rundvlees zacht gegaard in rode wijn, spekjes en zilveruitjes

. in groene curry gestoofde kip met cocos, seroendeng,  champignons en  paksoy

. parelhoenfilet-boutje gevuld met rauwe ham en salie in paddenstoelensaus( + € 2.50)

. Moors kruidig gestoofd lamsvlees met koriander, abrikoos en amandel ( + € 1.25)

. saltimboca van kipdij in bacon gewikkeld met salie en mozzarella

. Baskische 'zarzuela' gestoofde visschotel

. gegrilde rode mulfilet uit de oven met gamba's en  een Salsa Verde van groene kruiden en knoflook

. pasta met een dille-roomsaus van zeevruchten zoals mossel, garnaal, calamaris

                                                                    **


Dessert:
Het dessert is voor iedereen inbegrepen en wisselt van samenstelling. 
Heeft U speciale wensen , laat het ons weten!

Bij het 3-gangen menu wordt brood met boter, tapenade of basilicumolie geserveerd. 
Het menu kost € 23.50 p.p. ,  drankjes niet inbegrepen